STUGOR

4 eller 5 Bäddar

Stugor nära Skara sommarland och Axevalla travbana. Stugorna som finns att hyra är så kallade campingstugor av enklare standard utrustade för självhushåll. Bilen kan parkeras precis intill. I servicebyggnaden som ligger i nära anslutning till stugorna finns wc, dusch (varmvatten ingår) och diskmöjligheter.

Området har fritt Wi-Fi.

På Valle camping finns 20 enklare mindre stugor i form av så kallade campingstugor utrustade för självhushåll. Stugorna har 4 eller 5 bäddar. 

Campingstugor

En campingstuga är ett alternativ till camping i husvagn, husbil eller tält.

Campingstugorna består av ett rum med våningssängar, bord och stolar samt  liten kokvrå med kokplatta och enklare köksutrustning för självhushåll. Toaletter och dusch finns i servicehuset nära stugan.

4 eller 5 bäddar

4-bäddstugorna består av två våningssängar. 5-bäddstugorna har två våningssängar med en bredare underslaf (alternativt en extra säng för barn). Vill du veta mer om hur en viss typ av stuga ser ut så kan du alltid höra av dig innan du bokar så berättar vi mer.

Servicehus

Servicebyggnaden ligger i nära anslutning till stugorna och innehåller; wc, dusch, diskmöjligheter och ett litet kök. Varmvatten i duscharna ingår i priset.

Sängkläder

Täcken och kuddar finns i stugorna. Sovsäck/sänglinne och handdukar medtages. Sänglinne och handduk kan. i mån av tillgång, även hyras för 120 kr/set. 

Parkering vid stugan

Bilen parkerar man precis intill respektive stuga.

Wi-Fi

Fritt Wi-Fi finns på delar av området. Vi kan i dagsläget tyvärr ej garantera full täckning i alla stugor eller campingplatser. 

Husdjur

Vi välkomnar husdjur i vissa av våra stugor mot ett husdjurstillägg. Glöm inte lägga till detta tillägg när du bokar campingstugan. Observera att det inte är tillåtet att medföra husdjur i vandrarhemmet.

Städning

Städning ingår ej. Stugan skall städas innan avresa (städinstruktioner). Ostädad stuga debiteras en tilläggsavgift, se våra bokningsregler. Avresestäd går (i mån av tillgång) att köpa som tillägg, då behöver man bara ta hand om disk och slänga sopor på anvisad plats så städar vi stugan åt er. Avresestäd måste alltid beställas i samband med bokning och kan ej läggas till i efterhand.

Bilderna nedan visar några av 5-bäddstugorna (Observera att stugorna med fem bäddar har olika planlösning och utseende)

SÖK LEDIGA CAMPINGSTUGOR

Boka rum eller campingplats

Du kan undersöka tillgänglighet och boka våra ävriga boendeformer via vår bokningssida.

Alternativ med egen dusch och toalett

Vi har även rum i vandrarhem för dig som vill ha tillgång till större gemensamt kök för självhushåll och en egen toalett och dusch på rummet.

Släktkalas, kompisträff, föreningar…

Större sällskap kan hyra hela eller delar av anläggningen se information för grupper.

Om Valle camping

Valle camping ligger nära andra populära utflyktsmål som Skara Sommarland, Axevalla travbana med Stochampionatet Varnhems klosterkyrka med Kata gård och Hornborgasjön med trandansen. Valles vackra vandringsleder hittar du precis utanför stugknuten. Läs mer om Valle camping…

Du hittar fler tips på saker att göra i omgivningarna på Sommar i Skara.

Valle campingstugor

Bilden nedan visar planrritning över 4-bäddstugorna (Alla 4-bäddsstugor har samma planlösning)

Hyr SUP

Hyr SUP

Varför inte ta en tur på SUP och njuta av en tur på Husgärdessjön? Nu...

läs mer
Fiska

Fiska

Husgärdessjön är en av alla sjöar i Valleområdet och sjön är 11,5 meter...

läs mer
Hyr SUP

Hyr SUP

Varför inte ta en tur på SUP och njuta av en tur på Husgärdessjön? Nu...

läs mer