CAMPINGSTUGOR

STUGOR

4 eller 5 bäddar

Stugor nära Skara sommarland och Axevalla travbana. Stugorna som finns att hyra är så kallade campingstugor av enklare standard utrustade för självhushåll. Bilen kan parkeras precis intill. I servicebyggnaden som ligger i nära anslutning till stugorna finns wc, dusch (varmvatten ingår) och diskmöjligheter.

Området har fritt Wi-Fi.

Säsong för dessa stugor är 18 maj – 31 augusti

Valle Camping har totalt 20 st campingstugor av enklare modell utrustade med självhushåll med 4- eller 5-bäddar. Det finns möjlighet att parkera bilen bredvid stugan.

Servicebyggnaden ligger i nära anslutning till stugorna innehåller; wc, dusch, diskmöjligheter och ett litet kök. Varmvatten i duscharna ingår i priset.

Täcken och kuddar finns i stugorna.Sovsäck/sänglinne och handdukar medtages. Sänglinne och handduk kan även hyras för 80 kr/set. 

Fritt Wi-Fi.

Vi har två stugor där husdjur är välkomna. Tänk på att kontakta oss om du vill boka någon av dessa stugor i vilka man får ha med husdjur (0511-621 09, info@vallecamping.se).

Vi har även rum i vandrarhem för dig som vill ha tillgång till större kök och egen toalett.

Boka stugor nära Skara sommarland och Axevalla travbana via vår bokningssida. Valle camping ligger nära andra populära utflyktsmål som Varnhems klosterkyrka med Kata gård och Hornborgasjön med trandansen. Valles vackra vandringsleder hittar du precis utanför stugknuten. 

Pris per natt (säsong 18 maj-31 augusti)

18 maj – 3 juli 600 kr
4 juli-8 augusti 600 kr
9 augusti – 31 augusti 600 kr
Under stochampionatet 1 000 kr

In- och utcheckning 

Incheckning från 16:00
Utcheckning senast 12:00

Andra boendealternativ