GRUPPER

Föreningen, jobbet, vännerna eller släkten

Vill du samla kollegorna, vännerna, släkten eller lagkamraterna vid en sjö i vackra Vallebygden? Hos oss kan man hyra hela vandrarhemmet med sina 18 bäddar och stora kök för olika typer av aktiviteter. Behöver man mer plats så har vi ytterligare över 80 bäddar i stugor att tillgå och gott om plats för husvagnar och tält.

Vill du boka för ett större sällskap? Maila (info@vallecamping.se) eller ring oss 051162109

Vandrarhemmet

Rummen i vandrarhemmet har mellan 2 och 4 sängplatser (totalt 18 bäddar varav några är sängar för barn) och rummen har egen toalett och dusch (ett rum med två bäddar hyrs bara ut till grupper och de delar då toalett med ett av de andra rummen alternativt använder servicehusets toaletter).

Kuddar och täcken finns i rummen men sänglinne ingår ej (kan hyras).

I centrum av huset finns ett stort kök för självhushåll utrustat med spis, ugn, micro, kaffebryggare, vattenkokare, kyl och frys samt köksutrustning.

Campingstugor och camping

Kompletterar man med campingstugor (80 bäddar) och camping (husvagn, husbil, tält) så finns det plats för riktigt stora sällskap. Vi har även gott om plats för större partytält och liknande.

Strandstugan

I strandstugan kan man samla runt 40 sittande gäster under tak. Perfekt för det större sällskapet som inkluderar boende i vandrarhem, stugor och camping.

Anpassade erbjudanden

Vi anpassar våra boendeerbjudanden för grupper efter era önskemål. Kanske vill ni hinna med ett dopp i sjön, fiske från bryggan och njuta av den vedeldade bastun längst ut på bryggan?

Hör av dig till oss via e-post (info@vallecamping.se) eller telefon (0511-621 09) för att boka boende för grupper.

För gruppbokningar gäller särskilda bokningsvillkor.

Skicka oss en förfrågan om boende för grupper

FOTbollsläger

På Valle Camping ryms hela laget för ett eget träningsläger. I vandrarhemmet och i våra stugor kan vi erbjuda runt 100 bäddar och det finns gott om plats för husvagnar, husbilar och tält om så önskas.

Stärk lagandan och varva träningar och spel med bad, bastu och kanske ett besök på Skara sommarland.

På campingen finns stora grönytor och fotbollsmål men genom samarbete med Axvalls IF och Axevalla IP, en joggingtur eller kort bilresa bort, så kan vi även erbjuda hyra av planer för träning och matcher.

Gemensamma måltider kan man ha under tak i strandstugan och vi kan hjälpa till att ordna catering om så önskas.

Hör av dig till oss genom formuläret ovan eller på telefon (0511-62109) så hjälper vi er att sätta ihop ett paket som passar just ert lag eller förening.

Hyr SUP

Hyr SUP

Varför inte ta en tur på SUP och njuta av en tur på Husgärdessjön? Nu...

läs mer
Fiska

Fiska

Husgärdessjön är en av alla sjöar i Valleområdet och sjön är 11,5 meter...

läs mer