CAMPING

Husvagn, Husbil, Tält

Camping nära Skara sommarland och Axevalla travbanaValle Camping har 15 stycken campingplatser med tillgång till el. Några av platserna ligger precis vid vattnet.

I nära anslutning finns en servicebyggnad där wc, dusch, diskmöjligheter och ett enkelt kök för själhushåll finns. Varmvatten i duscharna ingår i priset. Här finns även möjlighet till tömning av latrin.

Fritt Wi-Fi.

Valle camping ligger alldeles invid ett av Vallebygdens sju naturreservat. Ett utmärkt läge för sköna och avkopplande promenader, bad och motion. För den natur- och kulturintresserade finns massor av aktiviteter i omgivningarna. Läs gärna om våra tips på utflyktsmål här!

Valle Camping har 15 stycken campingplatser med tillgång till el. Några av platserna ligger precis vid vattnet. Det finns även ett antal ställplatser för husbil utan el.

I nära anslutning finns en servicebyggnad där wc, dusch, diskmöjligheter och ett enkelt kök för självhushåll finns. Varmvatten i duscharna ingår i priset. Här finns även möjlighet till tömning av latrin. Fritt Wi-Fi.

Frågor? Kontakta oss på 0511-621 09, info@vallecamping.se.

Pris per natt inkl. el (maj-september)

12 maj – 1 juli 250 kr
2 juli – 7 augusti 280 kr
8 augusti – 12 september 250 kr
Tältplats utan el (1-2 pers) 150 kr
Ytterligare vuxen 50 kr
Ytterligare barn 25 kr

In- och utcheckning 

Incheckning från 16:00
Utcheckning senast 12:00