CAMPING

Husvagn, Husbil, Tält

Valle Camping i Skara kommun har 15 stycken campingplatser med tillgång till el. Några av platserna ligger precis vid vattnet.

I nära anslutning finns en servicebyggnad med wc, dusch, diskmöjligheter och ett enkelt kök för självhushåll. Varmvatten i duscharna ingår i priset.

Här finns även möjlighet till tömning av latrin.

Fritt Wi-Fi på delar av området.

Camping nära Skara sommarland och Axevalla travbanaValle camping ligger alldeles invid ett av Vallebygdens sju naturreservat. Ett utmärkt läge för sköna och avkopplande promenader, bad och motion. För den natur- och kulturintresserade finns massor av aktiviteter i omgivningarna. Läs gärna om våra tips på utflyktsmål här eller på Sommar i Skara.

Campingplatser vid vattnet

Valle camping är en liten naturnära anläggning och vi har 15 stycken campingplatser med tillgång till el. Campingplatserna är rymliga och det finns platser för stora ekipage. Några av platserna ligger precis vid vattnet. Det finns även ett antal ställplatser för husbil utan el (ställplatserna är dock ej bokningsbara).

TÄLTA VID NATURRESERVATET

Du som vill tälta kan välja mellan att boka en campingplats med tillgång till el men vi har även en yta där man kan slå upp sitt tält om man inte behöver tillgång till el. Välj då alternativet "Tältplats utan el" när du söker lediga platser.

Servicehuset

I nära anslutning till våra campingplatser så finns en servicebyggnad med wc, dusch, diskmöjligheter och ett enkelt kök för självhushåll. Varmvatten i duscharna ingår i priset. Här finns även möjlighet till tömning av latrin. Fritt Wi-Fi finns på området men kan ha begränsad kapacitet i vissa lägen.

Frågor? Kontakta oss på 0511-621 09, info@vallecamping.se.

Boka direkt

Bokningsvillkor

Trivselregler

Bra att veta

Tillgänglighet

Incheckning camping  15:00

Utcheckning camping 12:00

Camping nära Skara sommarland

SÖK LEDIGA CAMPINGPLATSER

Hyr SUP

Hyr SUP

Varför inte ta en tur på SUP och njuta av en tur på Husgärdessjön? Nu...

läs mer
Fiska

Fiska

Husgärdessjön är en av alla sjöar i Valleområdet och sjön är 11,5 meter...

läs mer