STÄLLPLATSER

HUSBIL

Ställplatser i Valle (Axvall) nära HornborgasjönSkara sommarland (3,5 km) och Axevalla travbana (3 km). Valle camping ligger vid Husgärdessjön i vackra Vallebygden och har ett antal ställplatser för husbil.

I nära anslutning finns en servicebyggnad där wc, dusch, diskmöjligheter och ett enkelt kök för självhushåll finns.  Här finns även möjlighet till tömning av latrin.

Fritt Wi-Fi.

Ställplatser nära natur, kultur & sköna bad.

Valle camping ligger alldeles invid ett av Vallebygdens sju naturreservat. Ett utmärkt läge för sköna och avkopplande promenader, bad och motion. Skyltade vandringsleder utgår direkt från campingen så det är bara att dra på sig vandringskängorna och gå ut.

För den natur- och kulturintresserade finns massor av aktiviteter i omgivningarna. Bland besöksmålen finns Kata gård vid Varnhems klosterkyrka, Hornborgasjön med trandansen och Skara Domkyrka.

Fiske och vedeldad bastu på bryggan

Efter en dag med nya upptäckter kanske vi kan locka med att pröva fiskelyckan med efterföljande bad och bastu i den vedeldade bastun längst ut på bryggan (bokas separat vid ankomst).

Ställplatser från tidig vår till höst

Våra 4 ställplatser är tillgängliga större delen av året från tidig vår till höst. Ställplats går inte att boka i förväg utan finns tillgängliga i mån av plats. Är alla ställplatser upptagna kan det finnas lediga campingplatser att hyra/boka under ordinarie säsong.

I nära anslutning finns en servicebyggnad med wc, dusch, diskmöjligheter och ett enkelt kök för självhushåll. Här finns även möjlighet till tömning av latrin. Utanför säsong kan tillgången till service vara begränsad. Fritt Wi-Fi (begränsad täckning på området).

Andra boendealternativ

Valle Camping har även campingstugor, rum i vandrarhem och campingplatser.

Hitta hit:

Google mapsApple kartor

Pluskod: 9JW5+8Q Skärv – GPS 58.3953, 13.6088

Frågor?  +4651162109 – info@vallecamping.se

Trivselregler

Tillgänglighet

Bra att veta

Incheckning ställplatser 15:00

Utcheckning ställplatser 12:00

Hyr SUP

Hyr SUP

Varför inte ta en tur på SUP och njuta av en tur på Husgärdessjön? Nu...

läs mer
Bada bastu

Bada bastu

Valle Camping ligger vid Husgärdessjön i den vackra Vallebygden. Längst...

läs mer
Fiska

Fiska

Husgärdessjön är en av alla sjöar i Valleområdet och sjön är 11,5 meter...

läs mer