STÄLLPLATSER

HUSBIL

Ställplatser nära Hornborgasjön,  Skara sommarland och Axevalla travbanaValle Camping ligger vid sjö i vackra Vallebygden och har ett antal ställplatser för husbil. 

I nära anslutning finns en servicebyggnad där wc, dusch, diskmöjligheter och ett enkelt kök för självhushåll finns.  Här finns även möjlighet till tömning av latrin.

Fritt Wi-Fi.

Valle camping ligger alldeles invid ett av Vallebygdens sju naturreservat. Ett utmärkt läge för sköna och avkopplande promenader, bad och motion. Skyltade vandringsleder utgår direkt från campingen så det är bara att dra på sig vandringskängorna och gå ut.

För den natur- och kulturintresserade finns massor av aktiviteter i omgivningarna. Bland besöksmålen finns Kata gård vid Varnhems klosterkyrka, Hornborgasjön med trandansen och Skara Domkyrka.

Efter en dag med nya upptäckter kanske vi kan locka med bad och bastu i den vedeldade bastun längst ut på bryggan (bokas separat vid ankomst).

Valle Camping har även campingstugor, rum i vandrarhem och campingplatser.

Våra ställplatser är tillgängliga större delen av året från tidig vår till höst. I nära anslutning finns en servicebyggnad med wc, dusch, diskmöjligheter och ett enkelt kök för självhushåll. Här finns även möjlighet till tömning av latrin. Fritt Wi-Fi (begränsad täckning på området).

Hitta hit:

Google mapsApple kartor

Pluskod: 9JW5+8Q Skärv – GPS 58.3953, 13.6088

Frågor?  +4651162109 – info@vallecamping.se

Pris per natt inkl. el

 

För-/eftersäsong 180 kr
1 juni – 1 juli 220 kr
2 juli – 7 augusti 250 kr
8 augusti – 31 augusti 220 kr
Ställplats utan el  150 kr

 

In- och utcheckning 

 

Incheckning från 16:00
Utcheckning senast 12:00
STÄLLPLATSERNA ÄR ÖPPNA

Våra ställplatser är öppna för säsongen! Hör av dig för att kontrollera tillgänglighet : 0511-621 09,  info@vallecamping.se eller via messenger

Vandrarhemmet, campingstugorna och campingen öppnar den 12 maj men du kan redan nu boka ditt boende här. 

Välkommen till Valle Camping!