Strandstugan

Praktisk information

Svensk sommar kan ju inkludera en och annan regnskur. Skulle du råka ut för en sådan kan det vara bra att veta att det finns sittplatser under tak i Strandstugan precis vid sjön. Här sitter man skyddad från väder och vind nära vattnet, badbryggan och bastun.

Öppen för alla campinggäster

Så länge stugan inte är abonnerad är ni som bor hos oss på Valle camping välkomna att ta mer er maten hit och slå er ner under taket. Här samsas vi om utrymmet. Det går fint att ta med grillen och ställa den utanför taket.

Observera att rökning ej är tillåten varken i stugan eller under taket och att husdjuren får lämnas utanför när flera sällskap vistas här. Husdjur får aldrig tas med in i stugan.

Observera också att stugan kan vara abonnerad, då bestämmer den som abonnerat stugan vilka som har tillträde.

För allas trivsel städar man så klart efter sig. Torka av borden och ställ i ordning stolarna. Skräp tar du med till anvisad plats vid servicehuset. Försäkra er om att ev. grill eller ljus är släckta. Kolla även så att ni inte glömt något eller tappat något på golvet.

STRANDSTUGAN

StrandStugan

Under delar av säsongen håller vi även själva stugan upplåst. Här inne hittar ni ett enkelt pentry och ytterligare några sittplatser.

Grupper

Strandstugan rymmer ungefär 40 personer utomhus under tak och går att abonnera för större sällskap till exempel i samband med en gruppbokning av boende. Kontakta oss för tillgänglighet och information om priser (info@vallecamping.se, 0511-621 09). Varför inte kombinera ett bastubad med fiske och en trevlig grillfest.

    Grupp i strandstugan