CAMPING

Caravan, Motorhome, Tent

Valle Camping in Skara Municipality has 15 camping spots with access to electricity. Some of the sites are right on the water.

A service building with toilets, shower, washing-up facilities and a simple self-catering kitchen is located close by. Hot water in the showers is included in the price.

There is also the possibility of emptying the latrine.

Free Wi-Fi in parts of the area.

Camping nära Skara sommarland och Axevalla travbanaValle camping ligger alldeles invid ett av Vallebygdens sju naturreservat. Ett utmärkt läge för sköna och avkopplande promenader, bad och motion. För den natur- och kulturintresserade finns massor av aktiviteter i omgivningarna. Läs gärna om våra tips på utflyktsmål här eller på Sommar i Skara.

Campingplatser vid vattnet

Valle camping är en liten naturnära anläggning och vi har 15 stycken campingplatser med tillgång till el. Campingplatserna är rymliga och det finns platser för stora ekipage. Några av platserna ligger precis vid vattnet. Det finns även ett antal ställplatser för husbil utan el (ställplatserna är dock ej bokningsbara).

TÄLTA VID NATURRESERVATET

Du som vill tälta kan välja mellan att boka en campingplats med tillgång till el men vi har även en yta där man kan slå upp sitt tält om man inte behöver tillgång till el. Välj då alternativet “Tältplats utan el” när du söker lediga platser.

Servicehuset

I nära anslutning till våra campingplatser så finns en servicebyggnad med wc, dusch, diskmöjligheter och ett enkelt kök för självhushåll. Varmvatten i duscharna ingår i priset. Här finns även möjlighet till tömning av latrin. Fritt Wi-Fi finns på området men kan ha begränsad kapacitet i vissa lägen.

Frågor? Kontakta oss på 0511-621 09, info@vallecamping.se.

Book now

Booking conditions

Rules of conduct

Good to know

Accessibility

Check-in camping 15:00

Check out camping 12:00

Camping near Skara sommarland

SEARCH FOR AVAILABLE CAMPSITES

Rent SUP

Rent SUP

Why not take a ride on a SUP and enjoy a trip on Husgärdessjön? It is now...

read more
Fishing

Fishing

Husgärdessjön is one of all lakes in the Valle area and the lake is 11.5...

read more