Receptionen på Valle Camping hittar ni i ett av de större boningshusen på gården på höjden en liten bit från själva campingen.

I receptionen checkar du in, hämtar/lämnar nycklar, anmäler att du önskar fiskabokar och hämtar nyckel till bastun med mera.

Hitta till receptionen

Från avfarten på riksväg 49:  kör rakt fram så kommer du till receptionen. Svänger man istället vänster efter avfarten så kommer man ner till stugorna och campingen.

Öppettider

Under högsäsongen (juli månad) har receptionen öppet mellan 9 på morgonen och 22 på kvällen. Är allt betalat och klart så kan ni vid utcheckning lämna nyckel i nyckellådan utanför dörren eller på annan överenskommen plats. Slå en signal (+4651162109) om du har frågor om hur du checkar in.

Information & tips

Kom gärna upp till oss i receptionen om du behöver hjälp med något. Kanske vill du ha tips om utflyktsmål eller hjälp med något kring ditt boende.

I receptionen finns en hel del olika turistbroschyrer samt kartor för till exempel vandringslederna i Valle.

Liten kiosk

I receptionen finns även under högsäsong (juli månad) en liten kiosk om du skulle bli godissugen, glömt grillkolen, tandkrämen eller skulle behöva något annat. Slå gärna en signal (0511-621 09) innan om du vill veta vad vi har hemma just idag.

I kiosken betalar ni lättast med swish eller kontanter (SEK), se betalningsalternativ.

Kontakt

Du kan även kontakta receptionen via 0511-621 09, info@vallecamping.se eller messenger 

 

ÖPPET

9-22

  
Under lågsäsong har vi andra öppettider, kontakta oss för information om våra öppettider.
hygienartiklar
Bastubad

BRA ATT VETA

Hyr SUP

Hyr SUP

Varför inte ta en tur på SUP och njuta av en tur på Husgärdessjön? Nu...

läs mer
Fiska

Fiska

Husgärdessjön är en av alla sjöar i Valleområdet och sjön är 11,5 meter...

läs mer