Betalningsalternativ

Praktisk information

På Valle camping erbjuder vi följande betalningsalternativ med tillhörande villkor:

 1. Kort VISA/Mastercard
  Vi erbjuder kortbetalning VISA /Mastercard, som betalningsalternativ vid bokningar online och vid direktbetalning av obokad ankomst till boendet. För betalning av mindre belopp på plats till exempel i kiosk, bastuhyra med mera ser vi gärna att ni betalar genom SWISH istället.
 2. SWISH
  Möjligt för direktbetalning av boende och för mindre inköp på plats som till exempel vid köp i vår kiosk, betalning av hyra av sänglinne, bastu och liknande.
  När du betalar via Swish: Ange ditt För och Efternamn och vad det är du betalar för. Till exempel ”ställplats”, ”campingstuga”, ”kiosk”, ”bastu” etc. Inkludera gärna bokningsnummer eller liknande där det är lämpligt.
 3. Kontant
  Vi tar endast emot kontanter i SEK och detta betalningsalternativ är endast möjligt i samband med direktankomst till boende, det vill säga att du inte förhandsbokat utan att du betalar ditt boende först i samband med ankomst.
 4. Faktura
  Betalning genom faktura är endast tillgängligt för företag eller förening vid större gruppbokning. Vi förbehåller oss rätten att göra en kreditupplysning samt att neka betalning genom faktura. Även vid gruppbokningar går det så klart bra att betala ditt boende med betalkort.

 

Läs även våra bokningsvillkor respektive bokningsvillkor för gruppbokningar

 

ANGE DITT FÖR- OCH EFTERNAMN SAMT VAD DU BETALAR FÖR T.EX. ”Ställplats”, ”Vandrarhem”, ”Bastu”, ”Kiosk” etc.