Sommarjobb på Valle Camping

Okategoriserad

Söker du sommarjobb? Valle camping AB är en liten familjeägd camping nära Skara sommarland mellan Skara och Skövde. Vi söker nu säsongspersonal för säsongen 2023.

Beskrivning

Arbetsuppgifterna på en camping kan vara varierande och inkluderar bland annat städning, trädgårdsarbete, vaktmästeri, underhåll och service till våra gäster. Uppgifter kan till exempel inkludera städning (stugor, rum, kök, gemensamhetsutrymmen, duschar, toalettutrymmen)  fastighetsskötsel/trädgård (målning, byte av glödlampor, gräsklippning, rensning av ogräs, vattning), gästmottagande och gästservice. Vi är en liten camping och vi måste alla kunna hoppa in och hjälpa till där det behövs för att hjälpa våra gäster.

Kvalifikationer

Vi ser så klart gärna att du har erfarenhet av att arbeta med någon eller några av de arbetsuppgifter som kan bli aktuella (städ, vaktmästeri, underhåll, gästservice) men det är inget krav. Med en god inlärningsförmåga lär man sig de flesta av våra arbetsuppgifter snabbt.

Även om de flesta av våra gäster kommer från Skandinavien så kommer många av våra gäster från andra länder så du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Viktigt är att att du är händig och trivs bra med fysiskt arbete samt att du kan arbeta självständigt och få saker gjort. En god prioriterings- och problemlösningsförmåga är något du kommer att behöva. För att trivas hos oss behöver du även ha lätt för att anpassa dig, uppskatta flexibla arbetsdagar och varierande arbetsuppgifter.

Våra gäster kommer alltid i första hand och ett serviceinriktat bemötande är en absolut nödvändighet.

Att tänka på

Tyvärr så stannar inga bussar precis vid campingen så du behöver kunna ta dig till och från campingen på ett bra sätt i anslutning till dina arbetspass.

Du behöver ha fyllt minst 16 år för att söka sommarjobb hos oss.

Du behöver kunna jobba vardagar såväl som helg under säsongen (juni-augusti).  Går du i skolan behöver du alltså vara ledig. Var tydlig med vilka dagar du inte kan arbeta redan vid ansökan.

Villkor

Som sommarjobbare på Valle camping kommer du att arbeta som timanställd. Arbetstiderna inkluderar både vardagar och helger. Du kommer att garanteras ett visst antal timmar men beroende på behov kommer vi överens kring omfattning och antal arbetstimmar per vecka.

Anställningsform: Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Löneform: Timlön
Ort: Valle camping (Per-Larsgården, Skärv (Axvall), Skara kommun)

Ansökan

Du ansöker om sommarjobb genom att fylla i formuläret nedan. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Vänliga hälsningar Linus och Åse Falk

Frågor? 0511-621 09 eller info@vallecamping.se

Ansökan sommarjobb på Valle Camping AB
Här kan du skicka in din ansökan om sommarjobb på Valle Camping. Vi läser igenom ansökningar och kontaktar sökande löpande så skicka in din ansökan redan idag.
För att söka sommarjobb hos oss behöver du ha fyllt minst 16 år innan sommaren.
Klistra in text från CV eller beskriv utbildning och erfarenheter
Berätta om dig själv och varför du vill sommarjobba hos oss
Du hittar mer information om hur vi hanterar personuppgifter här: https://www.vallecamping.se/integritetspolicy/