Information COVID-19

Praktisk information

2020 och 2021 blev inte som vanligt för någon av oss. Coronaviruset har drabbat oerhört hårt med många personliga tragedier. För oss blev mycket annorlunda när våra gästers favoritresemål Skara sommarland blev tvungna att hålla stängt en säsong och ha begränsat antal platser en säsong på grund av pandemin. Vi är glada att så många ändå hittade till oss och upptäckte allt annat som finns att se och göra i omgivningarna.

Pandemin har skapat nya rutiner och vi har valt att behålla en del av dem eftersom vi nu vet att dessa kan minska spridningen av smittsamma sjukdomar i samhället. 

Till exempel städar vi vårt servicehus flera gånger per dag och vi ser till att torka av gemensamma ytor, handtag och liknande med desinfektionsmedel regelbundet. För dem som betalt er vistelse i förväg kan vi lösa överlämning av nyckel utan kontakt (ring oss alltid i så fall för att bestämma det praktiska).

Valle Camping är en mindre familjecamping med stora ytor runt omkring där trängsel och köer egentligen aldrig behöver förekomma. Vi har gott om utrymme vid vår badplats, runt våra stugor, ställplatser och campingplatser. Den vedeldade bastun på bryggan bokar man för en grupp i taget.

Vi hoppas så klart att vi kan lägga pandemin bakom oss men samtidigt att vi alla har lärt oss något och att vi kan få med oss något bra från den. Vi tror de flesta av oss gärna slipper en influensa eller kräksjuka om det går. Vad gäller eventuella pandemier så kommer vi att reagera blixtsnabbt på om det skulle komma nya rekommendationer eller råd från folkhälsomyndigheten vilket vi också förväntar oss att våra gäster gör (www.folkhalsomyndigheten.se). 

  • Om det finns plats, håll lite avstånd till personer du inte umgås med privat.
  • Tvätta händerna ofta och noga eller använd handsprit om tvål och vatten inte är tillgängligt
  • Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk.

Ta hand om er så hoppas vi att vi ses i sommar!

Med vänliga hälsningar,
Linus och Åse

SOMMARJOBB?