Information COVID-19

Praktisk information

2020 blev inte som vanligt för någon av oss. Coronaviruset har drabbat oerhört hårt med många personliga tragedier. För oss blev mycket annorlunda när våra gästers favoritresemål Skara sommarland blev tvungna att hålla stängt hela säsongen på grund av pandemin. Vi är glada att så många ändå hittade till oss och upptäckte allt annat som finns att se och göra i omgivningarna.

Valle Camping är en mindre familjecamping med stora ytor runt omkring där trängsel och köer egentligen aldrig behöver förekomma. Vi har gott om utrymme vid vår badplats, runt våra stugor, ställplatser och campingplatser. Den vedeldade bastun på bryggan bokar man för en grupp i taget. 

Vi hoppas verkligen att vi alla tack vare vaccinationerna kommer att få en något mer normal sommar men vi räknar också med att vi fortsatt behöver hålla i och ut för att bromsa smittan.

Inför säsongen 2021 jobbar vi vidare med åtgärder för att minska risken för smittspridning. Till exempel städar vi vårt servicehus flera gånger per dag och vi ser till att torka av gemensamma ytor, handtag och liknande med desinfektionsmedel regelbundet. För dem som betalt er vistelse i förväg kan vi lösa överlämning av nyckel utan kontakt (ring oss alltid i så fall för att bestämma det praktiska).

Vi följer självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdateringar kring Covid-19 (www.folkhalsomyndigheten.se) vilket vi också förväntar oss att våra gäster gör.

  • Håll avstånd
  • Tvätta händerna ofta och noga eller använd handsprit om tvål och vatten inte är tillgängligt
  • Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk

Ta hand om er så hoppas vi att vi ses i sommar!

Med vänliga hälsningar,
Linus och Åse

Bada bastu

Bada bastu

Valle Camping ligger vid Husgärdessjön och längst ut på en av bryggorna hittar du vår vedeldade bastu från vilken du kan hoppa direkt ner i sjön....

läs mer